Ads Top

Moneyou introduceert digitale hypotheekhulp Hypotheekmaat

Moneyou breidt haar hypotheekaanbod verder uit met Hypotheekmaat. Klanten die graag zelf aan het roer staan als het gaat om het organiseren van hun bankzaken, konden bij Moneyou al online zelf hun Moneyou Hypotheek afsluiten. Met Hypotheekmaat zet de online financiële dienstverlener in op verdere democratisering van hypotheken en krijgen starters direct hulp bij het maken van keuzes in de samenstelling van een hypotheek.

Hoewel klanten van Moneyou graag zelf hun financiële zaken organiseren en kennis van zaken hebben, zitten ze soms met vragen of hebben ze behoefte aan meer inzicht in hypotheekopties. Denk aan informatie over het maximale leenbedrag en de verschillende aflosvormen. De online module Hypotheekmaat geeft meer inzicht in de opbouw en haalbaarheid van de benodigde hypotheek. Door zelf te variëren met bedragen en looptijden, krijgen klanten inzicht in bijvoorbeeld de gevolgen van meer of minder lenen en de rente langer of korter vastzetten.

De online module Hypotheekmaat bestaat uit vier duidelijke stappen: het bepalen van de hypotheeksom, de hypotheekvorm, de looptijd en de rentevaste periode. Doordat de uitkomsten van Hypotheekmaat geautomatiseerd tot stand komen, kunnen klanten na het doorlopen van de vier stappen direct zelf hun Moneyou Hypotheek afsluiten, of dat nu overdag, ’s avonds, doordeweeks of in het weekend is. De gratis tool is gericht op starters op de woningmarkt onder de 37 jaar. Een belangrijke voorwaarde is namelijk dat klanten beschikken over een overzichtelijke financiële situatie.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.