Ads Top

Mobiele app verandert bankiergedrag consument

Driekwart van de smartphones is voorzien van een mobiel bankieren app. Bankieren via een app geeft gebruikers het gevoel meer controle over hun bankzaken te hebben en een derde geeft aan hierdoor minder vaak rood te staan. Vorig jaar maakte 35 procent van de Nederlanders boven de 16 jaar wel eens gebruik van een app om te bankieren. Nu, een jaar later, is dit percentage 51 procent.
In dit digitale tijdperk blijft de oudere generatie (60 jaar en ouder) niet achter. Ook zij omarmen het mobiel bankieren via een app. Vorig jaar bedroeg het aantal gebruikers in deze leeftijdscategorie 14 procent. Dit aantal is inmiddels verdubbeld naar 30 procent. Mobiel bankieren bevalt zelfs zo goed dat bijna een kwart van deze groep aangeeft hun bankzaken alleen nog maar via de app op hun smartphone of tablet te regelen. Opvallend is het verschil in locatie waar een app wordt gebruikt. Jongeren gebruiken de mobiele app op diverse locaties zoals werk, onderweg of in de winkel (61%). De oudere generaties doen dit voornamelijk thuis op de bank en tijdens vakanties.

1 opmerking:

  1. Hallo allemaal, mijn naam is Courtney Bieneman, een burger van de V.S.; ben 42 jaar oud... Ik wil dit medium gebruiken om te informeren u alles over de goedheid van de heer voor tenslotte leidt mij tot een echt en echte lening uitlener genoemd mijnheer Mason Diego, de managing director van Diego lening bedrijf nadat opgelicht door andere nep kredietverstrekkers, ik hopeloos was en wist niet wie te vertrouwen terwijl hij kwam en een grote glimlach op mijn gezicht op mijn grootste verrassing zetten. Iemand van u die een slachtoffer van zwendel ook zijn, u moet hinderen neen meer cos, ik breng je hebben goed nieuws en de enige geldschieter u vertrouwen kan, net contact met hen nu via e-mail: diegoloancompany@yahoo.com voor meer info op hoe te om uw lening te krijgen. En nogmaals bedankt mijnheer Mason Diego moeten voor het geven van me een lening van 154,000.00 dollar...

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.