Ads Top

VEB participeert in nieuw platform voor alle financiële vragen

Iedereen kan binnenkort op één plek terecht voor vragen over beleggen, hypotheken, sparen of pensioen. Beleggersvereniging VEB start met drie andere partijen het Startpunt Geldzaken. Door veranderde wet- en regelgeving wordt steeds meer eigen initiatief gevraagd van mensen als het gaat om financiële vraagstukken.

De onafhankelijke informatie die de betrokken vier partijen, ieder vanuit hun eigen expertise inbrengen, moet voor ondersteuning zorgen. Het Startpunt Geldzaken maakt het voor iedereen eenvoudiger om met hun geldvragen aan de slag te gaan.

De consument die wil weten of beleggen iets voor hem is, hoe hij zijn inkomen na pensionering veilig kan stellen en hoe hij beter kan rondkomen, iedereen kan straks online terecht bij het Startpunt dat na de zomer van start gaat.

1 opmerking:

  1. Hoe ik werd gered door een angst voor God en vertrouwde Lender {Lexieloancompany@yahoo.com} ..

    Hallo, ik ben Andrew Thompson momenteel woonachtig in CT USA, God zegen me met twee kinderen en een lieve vrouw, ik beloof dat ik deze getuigenis vanwege Gods genade in mijn leven te delen, 2 dagen geleden was ik in wanhopige behoefte aan geld, dus ik dacht van het hebben van een lening dan kwam ik verkeerde handen die beweerde lening kredietverstrekker niet wetende dat hij een scam was zijn. Hij 1.500,00 USD verzameld van mij en weiger om me te mailen sindsdien verwarren was ik, maar God me te hulp kwam, een trouwe dag ging ik naar de kerk na de dienst Ik deel idee met een vriend en ze voeren mij LEXIE lening bedrijf, ze zei dat ze was gegeven 98,000.00 USD van MR LEXIE, de algemeen directeur van LEXIE lening bedrijf. Dus ik zijn e-mailadres verzameld, vertelde hij me de regels en regelgeving en ik volgde, dan na verwerking van de documenten, gaf hij me mijn lening van 55,000.00 USD ... goed als je geïnteresseerd bent in een lening kunt u ook contact met hem op dit E-mail: Lexieloancompany@yahoo.com of bel / sms op: +18168926958 bedankt, ik ben ervan overtuigd dat hij zal je ook helpen.

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.