Ads Top

Medewerkers Schouten Zekerheid leggen bankierseed af

Ruim 100 medewerkers van Schouten Zekerheid Makelaars in Assurantiƫn B.V. hebben begin april gezamenlijk de bankierseed afgelegd. Het afleggen van deze eed is pas per 1 april 2016 verplicht voor alle medewerkers van een financiƫle onderneming, maar in het kader van integriteit heeft Schouten Zekerheid besloten dit nu al te doen.

De bankierseed maakt deel uit van de Wijzigingswet financiƫle markten 2015. Deze eed (of belofte) bevat verklaringen op het gebied van onder andere het centraal stellen van het klantbelang, geen misbruik maken van kennis, geheimhouding van hetgeen is toevertrouwd en het maken van een zorgvuldige belangenafweging.

Rob van Os, algemeen directeur van Schouten Zekerheid, licht het afleggen van de eed toe: “Schouten Zekerheid vindt het belangrijk dat deze regeling wordt nageleefd. In 2014 hebben we als Ć©Ć©n van de eerste organisaties onze medewerkers succesvol het examen Wft Inkomen laten afleggen. Met het vroegtijdig afleggen van de bankierseed probeert Schouten Zekerheid voortvarend om te gaan met de vele veranderingen binnen de sector.”

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.